Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, декември 13, 2018

Помислила си, че е глупаво – напоила памучен тампон с Листерин и избърсала подмишниците си. Няколко минути по-късно не можела…

януари09/ 2018

Помислила си, че е глупаво -  напоила памучен тампон с Листерин и избърсала подмишниците си. Няколко минути по-късно не можела да повярва на очите си!

Листерин, популярната марка вода за изплакване на устата, която съдържа много полезни вещества, като евкалипт и мащерка, и може да се използва не само за поддържането на оралното здраве. Ето някои творчески приложения на Листерина, които вероятно не знаете:

 

Избършете подмишниците си

Просто напоете памучен тампон с Листерин и го приложете на подмишниците си, за да убиете бактериите и да предотвратите появата на неприятна миризма.

 

Направете си вана за крака

Потапянето на краката в Листерин за 30 минути ще премахне гъбичките на ноктите много лесно. За по-напреднали инфекции добавете малко бял оцет към сместа.

 

Приложете при ухапване

Според зъболекаря Кари Ибертсин, Листеринът бори нежеланите реакции при ухапвания от насекоми и при сърбеж, причинен от отровен бръшлян или отровен дъб.

 

Изсипете в тоалетната чиния

Изсипете малко Листерин в тоалетната чиния за дезинфекция и дезодориране. В допълнение, продуктът за уста също ще придаде на вашата тоалетна искрящ блясък.

 

Нанесете върху козината на кучето

Листеринът може успешно да замени скъпите спрейове против бълхи и продуктите, които използвате за кучета за елиминиране на вредителите. Той също така не съдържа вредни химикали, които да навредят на здравето на вашия домашен любимец.

 

Нанесете върху косата

Листеринът е отлично средство против пърхот. Просто го втрийте в скалпа, увийте косата си в кърпа и изплакнете с вода.

 

Нанесете върху лицето

Според проучванията нищо не работи по-добре срещу акне от Листерина. Прилагайте го два пъти дневно (сутрин и вечер), за да разрешите проблема ефективно.

 

Потопете четката си в него

Точно както може да пребори микробите в устата ви, той може да унищожи микробите по четката ви за зъби. Просто налейте малко Листерин в чашата си и оставете четката за зъби в нея в продължение на няколко часа, за да убие бактериите и да предотврати проблеми, като лош дъх.

 

Поставете го в коша за боклук

Листеринът може да ви помогне да победите особено неприятните миризми, идващи от коша за боклук. Просто постелете върху долната част на кофата хартиена кърпа, напоена с Листерин и повече няма да имате страх от миризми.

 

Напръскайте своя екран

Листеринът може да ви помогне да почистите телевизора или екрана на компютъра си по-добре от всеки друг продукт. Просто го нанесете върху мека кърпа и избършете екрана, за да го почистите и дезинфекцирате. Също така ще остави приятен мирис за разлика от популярните почистващи продукти.

 

Опитайте сами някои от тези съвети и ще бъдете изненадани от това, което може да направи водата ви за уста!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...