Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, декември 15, 2018

Имах подут стомах и запек…След една седмица червата ми се изчистиха, благодарение на тази невероятна смес от ябълков оцет и мед!

януари09/ 2018

Имах подут стомах и запек...След една седмица червата ми се изчистиха, благодарение на тази невероятна смес от ябълков оцет и мед!

Доказан метод!

 

Натовареното ежедневие, стресът и нездравословният начин на живот оказват влияние върху нашето здраве. Хората не обръщат внимание на себе си. Вредните навици са вредни за здравето ни и допринасят за увеличаване на теглото. Това води до недоволство и депресия.

 

Обработените храни са трудно смилаеми и натоварват организма, което пък води до натрупване на токсини и фекален материал в дебелото черво, което усложнява процеса на храносмилането и допринася за по-нататъшно увеличаване на теглото. Поради тази причина е много важно да прочистите червата, за което могат да ви помогнат естествени средства.

 

Този метод включва само 2 продукта: мед и оцет.

 

Необходими продукти:

 

2 супени лъжици суров мед

2 супени лъжици ябълков оцет

 

Начин за приготвяне:

 

Смесете двата продукта в чаша и веднага изпийте. Консумирайте сутрин на гладно за оптимални резултати. Това лекарство ще освободи тялото от токсините и ще помогне да се отървете от излишните килограми.

 

Тази смес ще помогне и при:

 

– ниски нива на холестерола;

– профилактика на диабет и тумори;

– регулиране на кръвното налягане;

– борбата със затлъстяването;

 

Сместа е богата на антиоксиданти и осигурява антимикробни свойства, които могат значително да подобрят общото здравословно състояние.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...