Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, декември 11, 2018

Научете как содата и лимоновият сок могат да ви спасят живота!

януари10/ 2018

„Научете как содата и лимоновият сок могат да ви спасят живота!“ alt=“Научете как содата и лимоновият сок могат да ви спасят живота!“>

Лимонът има силни анти-канцерогенни свойства, които са научно доказани. Той е много ефективен срещу кисти и тумори. Този плод помага при всички видове рак и ако добавите сода за хляб, той ще има още по-голям ефект, защото нормализира рН стойността в организма.

 

Също така, лимоните имат много силен антимикробен ефект с много широк спектър на действие срещу гъбични и бактериални инфекции.

Лимоните са ефективни срещу глисти и вътрешни паразити. Те са мощен антидепресант, регулират кръвното налягане, намаляват стреса и успокояват нервите.

 

Интересен факт се явява информацията от един от най-големите производители на лекарства, който гласи, че след 20 лабораторни тестове, извършени от 1970 година до наши дни, е доказано, че лимонът унищожава раковите клетки в 12 форми на рак. Той също така предотвратява разпространението на канцерогенни клетки и има 10 000 пъти по-голям ефект от химиотерапията, антитуморните лекарства и медикаменти.

 

Още по-интересен е фактът, че този вид лечение със сода за хляб и лимон разрушава само канцерогенните клетки и не засяга здравите клетки.

 

Средството е много лесно за приготвяне. Смесете лимонов сок около 200 мл с една чаена лъжичка сода за хляб в чаша. Можете да разредете сместа с дестилирана вода и напитката е готова!

 

Консумирайте напитката преди закуска на празен стомах за най-добър ефект.

 

За да постигнете по-добър ефект, използвайте органични лимони, защото са 100 пъти по-ефективни от лимоните, отглеждани с изкуствени торове и пръскани с химикали. Тази формула ви спестява всякакви странични ефекти.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...