Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, декември 16, 2018

Лекарите извадиха имплантите на тази жена и бяха разтревожени от това, което видяха!

януари11/ 2018

Ана Зигхорн от Флорида започна през 2011 г. по неизвестни причини, да напълнява, а животът й скоро се превърна в ада.
 
Лекарите не можаха да открият причината за болестта, докато не отвориха гърдите на пациента и не намериха причината.
 
Зингхорн е една здрава майка на две деца, която започва да губи зрението си, усеща болка и рани и рани от цялото си тяло.

 Не можела да говори от осем месеца – вместо това тя пишела съобщения на дъска.
 
Редица лекари я преглеждали, но никой експерт не можел да определи причината за това заболяване. Лупус, артрит и проблеми с щитовидната жлеза бързо са били отписани и изглеждало, че няма решение, докато д-р Сюзън Колб, автор на книгата „The Naked Truth About Breast Implants“, не е посочила, че здратвената ситуация на пациентката може да се наруши от плесените около силиконовите импланти. Имплантите бяха отстранени и симтомите започнари да изчезват.
 
Зингхорн все още поддържа видеозаписите на телефона си, показвайки какво са открили в тялото й, съобщава Bear TV. Тя смята, че съдържанието на импланта, съдържащо мухъл, се е изливало в тялото ѝ от години.
 
Д-р Колб, от друга страна, твърди, че повече от хиляда пациенти, страдащи от същия вид заболяване, са изпитали същите симптоми до днес и препоръчва пациентите да сменят имплантатите на всеки 8 до 15 години.

Video Playback Not Supported

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...