Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, юли 21, 2018

Световната медицина потвърди: Излекува се от рак в четвърти стадий с помощта на една определена храна

януари16/ 2018

Кандис Мери Фокс беше слисана, когато лекарите й казали, че заради рак на щитовидната жлеза , който се е разпространил към други органи, й остават, според прогнозите, само пет години.

Сега 31-годишна, тя отказва химиотерапия, така че тя е насрочена за шест месеца и през това време в дневните хранения, тя яд по три ананаса на ден, защото е чула, че той помага за лечението на рак. Също така, се храни с грейпфрут, лимон, папая, ябълки, киви и банани.

В допълнение, по време на лечението, не консумира протеини от животински произход.

Кандис твърди, че в рамките само преди шест месеца, ракът в четвърти етап почти напълно изчезнал, а смаяните лекари вече потвърждават, че тя е напълно излекувана от рак.

„Аз самата се освободих от рак чрез глад. Научих, че бромелаинът от ананас, киви и папая унищожава протеиновия слой на рака. Протеинът от рака и продуктите от животински произход на храните, и когато ядете на големи хранения, много голяма част от енергията е насочена към смилането на храната, така че тялото не може да се лекува.

Ядох плодове, които разяждат рака, така че трябва да бъде стопен в рамките на шест месеца. Вече нямам рак, и аз съм много благодарна за това , разкрива Кандис.

Кандис Мери през 2011 г. откри буца над лявата ключица, и констатациите показаха, рак на щитовидната жлеза. Въпреки лечението, ракът се е разпространил в черния дроб и шията, и предракови клетки също са открити в белите дробове. В момента ние работим повече от пет години.

Британският Кандис, който след това е живял в Австралия, припомня, че на времето:

„Аз бях на пет или шест месеца, за да се отървете от това заболяване. Реших да покажа на всички, че тя самата може. Започнах да се ядат много плодове, понякога бях на седем дни само на плодове „, казва жената.

Разучава рака, така че  започва да се храни почти изцяло с плодове и зеленчуци. Повечето ястия са с ананас, заради бромелаина, който както се казва,  „яде“ от рака. Тя спира да използва химическа козметика и почистващи продукти, спира да пуши, но е предприела стъпки за намаляване на стреса в живота си.

„Стресът, химикалите и животински продукти, трябваше да спра продуктите, които подхранват рака“, казва Кандис.

Когато след шест месеца направили контролен преглед, се потвърдило, че ракът е почти напълно стопен.

Онкологът Марк Саймън, директор на Изследователския институт по хранителна онкология, казва:

„Храненето играе важна роля, заедно с редовната физическа активност, позитивното отношение, а дори и духовността. Плодове като ананасът, съдържат бромелаин, който е известно, че има добър ефект срещу рака“, потвърждава експертът.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...