Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, юли 21, 2018

Руски лекар твъди: Имунитетът може да се възстанови само за 15 секунди. Вижте как!

януари16/ 2018

Руски лекар твъди: Имунитетът може да се възстанови само за 15 секунди. Вижте как!“ alt=“Руски лекар твъди: Имунитетът може да се възстанови само за 15 секунди. Вижте как!“>

Ако често се сблъсквате с настинки, по този начин ще можете да укрепите имунитета си!

 

Професор доктор Сергей Бубновский, прочут московски специалист по кинезитерапия, препоръчва изключително прост метод за укрепване на имунитета. Той казва, всяка вечер, когато се върнете у дома след тежък работен ден, да си натопите краката в напълно студена или по-добре казано, ледено-студена вода.

Не добавяйте топла вода!

 

 

Дръжте краката си само 10-15 секунди, като ги движите! Може и да затанцувате с някаква весела музика. След това излезте от ваната, избършете краката си и си сложете вълнени чорапи. Така правете всяка вечер и значително ще засилите имунитета си. А ако вече сте се сблъскали с някаква настинка, това е причината плюс, да послушате съвета на този лекар. В този случай потупайте с боси крака в ледено-студена вода на всеки 4 часа.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...