Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, януари 18, 2019

Комбинация за зимата-Прочиства тялото, топите килограми и засилва имунитета-Кисело мляко с цвекло

януари17/ 2018

Диета с кисело мляко с червено цвекло – може би най-евтиният начин за отслабване от всички. Но ефектът от комбинацията на тези прости невероятни продукти:  Очистване от токсични вещества, бърза загуба на тегло.

Тридневната диета помага да се отървете от 4 до 7 допълнителни килограма . Резултатът ще зависи от първоначалното тегло и нивото на вашата физика.

Кисело мляко с цвекло

Диета предполага доста оскъдно хранене. 1 кг варено цвекло, 1.5 литра нискомаслено кисело мляко, 1,5-2 литра вода – цял набор от продукти, които трябва да ядете на ден. Достатъчно вода е необходимо, за да се предотврати обезводняване, както пречистване от шлаки и много течности.

Цвеклото може да се смели с блендер и да се смеси с кисело мляко. Оказва се, един прекрасен коктейл.

След три дни на диета, е добре да се разшири чрез добавяне на варено месо и риба (до 400 г дневно, разделени на 3 дози). Също така полезни за последващите 4 дни, ще трябва да се ядат ябълки и цитрусови плодове . Резултатът ще надхвърли всички очаквания!

Това прочистване на тялото – доста драстична мярка, така че ако имате сериозна повреда на черния дроб, стомаха или бъбреците, по-добре е да изберете по- снизходителни методи за отслабване.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...