Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, януари 18, 2019

Намазах, залепих салфетки и изчаках. Изтръгна и черните точки, и омразните косъмчета над устната – останаха по маската!

януари17/ 2018

Обзалагам се, че всички жени мразят черните точки по кожата и всяка търси ефективен начин да се отърве от тях. Ако пъпките и акнето трябва да бъдат лекувани под лекарски грижи, то  почистването на порите у дома  е доста лесно.

Маска против черни точки

Днес ще споделим с вас  една рецепта за пилинг-маска против черни точки . Но това не е обичайната смес от различни съставки, а пилинг-маска от само 1 компонент, която буквално дърпа цялата мръсотия от порите.

 Освен това, тя ще ви спаси от нежеланото окосмяване по лицето и ще стегне очертанията му.

Пилинг-маска против черни точки

ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ:

1 яйце
хартиени салфетки

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Разделете жълтъка от белтъка . Трябва ви само белтъкът.белтък

Почистете лицето, потупвайки го с кърпа. Нанесете слой белтък с подходяща четка. Опитайте се да го разпределите равномерно.Маска против черни точки

Сега вземете хартиените кърпички  и ги наложете върху цялото лице.Маска против черни точки

Над салфетките нанесете още един слой от яйчен белтък.Маска против черни точки

Оставете маската за 40 минути. През това време маската ще се втвърди. Ще усетите  стягане на кожата – това е съвсем нормално. След този период започнете бавно и внимателно да отлепяте маската отдолу-нагоре. Нанесете ежедневен хидратиращ крем.Маска против черни точки

Ефектът се забелязва след първото й прилагане. Незабавно ще почувствате как кожата ви започва да диша , а поглеждайки смъкнатата маска, ще видите какво досега се е намирало върху кожата ви! Правете тази процедура веднъж седмично за поддържане на чистотата на лицето или, ако е необходимо, по-често, ако кожата ви е склонна към бързо запушване на порите.

Можете да добавите лимонов сок към белтъка или активен въглен . 

Опитайте, ще се почувствате като преродени!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...