Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, януари 20, 2019

Той убива клетките от рак – този замразен плод е по-мощен от много други

януари25/ 2018

Силните нутриенти в кората на лимона могат да унищожат клетките на 12 вида рак, включително и най-смъртоносните – простатата, дебелото черво, белите дробове … замръзеният сок е по-мощен от химиотерапия в борбата срещу рака, спрямо най-новите изследвания на Университета Станфорд , който отчаяно се крие от фармацевтичните компании.

Обяснявайки, че най-добрият начин за консумация на сок е той да се замразява, а след това консумира заедно с кората, изследователите казват, че ние правим много грешки, когато става дума за кората на лимона, който по същество е по-медицински от останалата част на лимона.

Как най-добре да използвате хранителни вещества в лимоновата кора, която се нарича магически плодове.

Измийте го обилно (може да остане във водата известно време), след това сложете в цип-чанта и я поставете във фризера.

Изчакайте, докато бъде напълно замръзнал и след това го рендосайте. Освен това добавете настъргания лимон във всяка храна, която харесвате, на сладолед, салата, супа в приготвен сок от нар или друг вид сокове. Лимоновата кора осигурява по-добър вкус, който укрепва хранителния профил на храната.

 

Лимоновата кора съдържа 10 пъти повече витамини, отколкото съдържанието на лимон и лимонов сок, което препоръчват здравните специалисти. Ако следвате това правило, когато консумирате лимон, замръзвайте го за ядене заедно с кората, ще получите далеч по-големи ползи за здравето, отколкото просто изстисквате лимонов сок. Всички витамини, които се намират в лимоновата кора, опресняват всяка клетка и тъкан в тялото ви и помагат за детоксикацията. Здравните експерти твърдят, че лимонската кора е сто пъти по-силна от химиотерапията, без никакви вредни странични ефекти като химиотерапия.

 

Фармацевтичните компании, които популяризират този начин на живот, искат да скрият тази тайна, докато не намерят начин да я синтезират и да я превърнат в лек и да се възползват от нея и колко хора ще умрат дотогава? Повече изследвания по тази тема показаха силен ефект на лимона срещу раковите клетки и го препоръчаха като лечение.

 

В допълнение, лимоновата кора има силен антибактериален и антимикробен ефект, което означава, че е ефективен срещу бактерии и гъбични инфекции. Лимонната кора също регулира кръвното налягане, има антидепресантен ефект и разкъсва чувството за тежест и раздразнителност. Ако това не е достатъчно, лимоновата кора алкализира тялото ви и регулира PH стойността в кръвта, като ви осигурява оптимално здраве.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...