Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, януари 20, 2019

ВНИМАНИЕ ЖЕНИ! Никога не яжте тази част на пилето!

февруари06/ 2018

Преди да започнем тази статия, трябва да знаете, че това е една истинска история, която ни е изпратена от един от нашите читатели. Тази история е предупреждение към всички жени! Прочетете за повече информация.

Според нашия читател, неина приятелка претърпява операция за отстраняване на киста.

Веднага след като се събужда от операцията тя научава, че кистата е изпълнена с тъмен цвят на кръвта.

Тази жена след операцията се възстановява, но въпреки това тя е имала гадене и е била в доста лошо състояние.

Няколко месеца след операцията тя отива за консултация при своя гинеколог и е много изненадана, когато лекарят започнал да й задава някои странни въпроси. Именно лекарят я е попитал дали често консумира пилешки крилца. Тя отговори с да и беше наистина заинтригувана как докторът знаеше навиците й.

Според много експерти от цял свят, пилетата се инжектират със стероиди, за да се ускори растежът им.

Трябва да знаете, че тези пилета са инжектирани със стероиди в областта на шията или в крилата, което означава, че именно в тези части на пилетата е най-високата концентрация на стероидите.

Друго нещо, което трябва да знаете за тези стероиди е, че те имат ужасни последици за организма. В допълнение трябва да се знае, че тези стероиди имат дори по-опасен ефект върху жените, защото могат да предизвикат промени в хормоните, което увеличава вероятността за образуване и растеж на кисти в утробата и гърдите.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...