Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, януари 18, 2019

Домашно средство срещу песъчинки, цистит и за пречистване на бъбреците и уретрата

февруари12/ 2018

Просото  перфектно помага на бъбреците и цялата отделителна система. То действа пречистващо, премахва пясък, камъни, помага при заболявания на женската пикочно-полова система и за лечение на цистит .

Освен това, се използва ефективно за изхвърляне на камъни от пикочния мехур . Седмица или две след първото приложение на отварата от просо, камъкът се разтваря на по-малки песъчинки и се изхвърля с урината.

За целта изплакнете 1 чаша просо с топла вода и го изсипете в 3-литров съд. След това допълнете съда с гореща вода. Оставете го да престои на стайна температура, като само го покриете с нещо.

На следващия ден ще видите как водата е станала бяла. Ето това е вашето лекарство. Пийте от течността по няколко чаши в течение на целия ден вместо чай. Когато се изчерпа, залейте с вряща вода просото и отново го оставете да престои за 1 нощ. Можете да пиете запарката от едно и също просо, докато вкусът му не се промени. След това си пригответе нова доза с нова чаша просо.
 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...