Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, януари 20, 2019

Спасение от рака има-Много е близо до нас, въпреки, че не искат да се говори за това

февруари14/ 2018

По тази причина много хора търсят алтернативи на лечение за онкология, което би заменило химиотерапията. В края на краищата това е лечение с отрови.

Токсините убиват не само раковите клетки, но и увреждат тялото, което не може винаги да се възстанови.

Въпреки това има ефективно средство за лечение на това ужасно заболяване: витамин В17 (наричан още лаетил или амигдалин).

Той унищожава всеки злокачествен тумор в тялото. Веществото може да се намери в повечето плодови семена: кайсия, праскова, ябълка, череша, слива.

Лечение на рак с народни средства

B17 има перфектен химиотерапевтичен агент. Този витамин селективно действа върху клетките: той привлича раковите клетки, които съдържат бета-глюкозидаза, унищожава ги, без да унищожава здравата тъкан.
Той също така действа като аналгетик, подобрява метаболитните процеси и забавя процеса на стареене.

Д-р Ернст Т. Кребс, младши, биохимик в Сан Франциско, изложи теорията, че рак, като скорбут, не са причинени от някои мистериозни бактерии, вируси и токсини. Това е заболяване на недостиг на витамини, причинено от липсата на основни компоненти в храненето на съвременния човек.

Преди няколко века бяхме свикнали да ядем хляб, богат на витамин В17, но сега предпочитаме бял хляб, който не го съдържа.

След като нашите баби стриваха в хаванче сушени сливи, стафиди, грозде, ябълки, кайсии и добавяха натрошени на прах в техните конфитюри и консерви. Баба не мислеше много за това защо го прави, въпреки че тези семена са най-мощният източник на витамин B17 в света.

Защо съвременната медицина заобикаля всички естествени методи за лечение и профилактика на рака? Отговорът изобщо не е в науката, а в икономическата мотивация на онези, които доминират в медицинската практика.

Всяка година милиарди долари се изразходват за изследвания в областта на рака , други милиарди идват от продажбата на химически съединения.

От това може да се направи цинично заключение: повече хора се „хранят“ от рака, отколкото умират от него. И ако решението може да се намери в един обикновен витамин, изведнъж гигантската индустрия се срива, което разбира се, я кара да устоява с цялата си сила.

Една жена отказа да изтърпява химиотерапия. Тя взе лечението в ръцете си и реши да консумира витамин B17 в продължение на 10 седмици.

Експериментът беше успешен. Туморът, който унищожаваше тялото й, напълно изчезна. Резултатът с  тази жена стана доказателство, че естественото лекарство съществува!

Твърдото ядро ​​в дълбочината на кайсията изобщо не е там, за да го изхвърляте. Всъщност тази твърда обвивка защитава една от най-забележителните храни на земята!

Както можете да видите, възможно е да победите рака без медицинска намеса ! Ако имате приятели, които се нуждаят от помощ в борбата с това ужасно заболяване и само за превенция, безопасно им препоръчайте витамин B17, който може да се намери в кайсиевите костилки. Ето едно просто, ефективно и, най-важното, ефектино лекарство.

Обърнете внимание на тялото си и споделете тази важна информация с приятелите си. Много е важно да познавате всички!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...