Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, януари 18, 2019

Прочистете най- важният орган в тялото си: След 30 дни няма да можете да се разпознаете

февруари14/ 2018

Просто всяка сутрин се смесват тези две съставки и ги изпивате  на празен стомах.Черният дроб участва в процеса на регенерирането кръвта, помага за укрепване на имунитета и стимулира храносмилането. Той също така пречиства кръвта и премахва всички токсини от нея. Така че, трябва да сте наясно, че здравият и чист черен дроб е свързан с доброто здраве, с жизненост, енергия и добро настроение.


Най-добрият начин, за да предотвратите болести и да поддържате здрав черният си дроб ежедневно трябва да го пречиствате. За да направите това, е необходимо да смесите една супена лъжица зехтин с една супена лъжица лимонов сок всяка сутрин и да изпиете сместа на празен стомах . След това, можете да закусите.Тази напитка можете да приготвяте всяка сутрин без проблеми, тъй като се състои от две съставки, които почти всяко домакинство има. След един месец редовна консумация ще усетите промяна. Кожата ви ще изглежда по-добре, тъмните кръгове под очите ще изчезнат, червата ще работят чудесно и няма да имате проблеми със запек или с храносмилането. Ще се почувствате здрави и пълни с енергия.
Зехтинът е най-добрият продукт за пречистване на черния дроб и жлъчният мехур, а полезните свойства на лимонът са известни на всички – той е отличен източник на витамин С, ефективно почиства кръвоносните съдове от холестерол и допринася за здравето на черния дроб.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...