Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, декември 16, 2018

Тя пи вода с мед и лимон цяла година, всяка сутрин: Ето какво ѝ се е случи

февруари20/ 2018

Американката Кристъл Дейвис реши всяка сутрин на празен стомах да пие по чаша топла вода с лимон и мед . Тя беше упорита в това, и планът й бе успешно изпълнен точно за една година, в крайна сметка беше развълнувана от положителните резултати.

„Допреди няколко години пиех лекарства с лимон и мед в аптеките, когато имах грип.

Естествено, те не помогнаха много, признавам, бях малко скептична, когато започнах това предизвикателство „, казва Кристал.

Тя посочва, че е ползвала органичен мед и лимон и е пила всяка сутрин преди закуска за период от 12 месеца.

„Използвам половин пресен лимон и чаена лъжичка органичен мед в класическа чаша. Първо сварявам водата и я оставям малко да се охлади. След това слагам мед и лимонов сок, така че да го пия веднага. Понякога обаче лимонът има повече сок или е кисел, затова поставям малко повече мед“, разкрива Кристал.

След една година на консумация тя забелязва редица подобрения. Животът й станал по-добър, тя се чувствала по-силна и по-здрава.

„Аз не се разболях цяла година, нямах грип или стомашни заболявания, въпреки че понякога се чувствах като че нещо би ме хванало, но не се случваше. Също така станах сутрешен тип и вече не ми трябва кафе. Хората около мен казват, че сутрин имат приятна компания“, казва Дейвис с гордост.

Накрая лекарите се съгласиха със заключението ѝ. А именно водата с лимон намалява киселинността на организма и е известно, че киселинната среда е отговорна за развитието на бактерии и различни заболявания.

Също така, тази отвара осигурява изобилие от витамини и минерали и може да бъде и поддържаща диета, която ще насърчи отделянето на вредни вещества.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...