Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, декември 16, 2018

Невероятно! 8-часова диета, която ще Ви помогне веднага да загубите 4 кг

февруари23/ 2018

Чували ли сте за диетата от 8 часа ? Тя е толкова проста, че могат да я прилагат дори и най-нетрпеливите. Става дума за хранителен режим, в който ви е позволено да ядете всичко, но само през предварително определени 8 часа на ден.

На пръв поглед може да Ви изглежда много лесно, но това е далеч от истината. Има няколко правила, които е хеобходимо да се спазват ако искате видими резултати.

 Първо, трябва да ядете само през тези 8 часа, а останалите 16 Ви е позволено да пиете само вода или билкови чайове. Понякога може да пийвате и неподсладена лимонада.

Специалистите съветват, че тези 8 часа е най-добре да са между 9 и 17 часа, тъй като резултатите по този начин ще бъдат видими. Ние знаем, че градския начин на живот почти не ни позволява хранене в този период, с оглед на това, че точно тогава е работното ни време, но можете малко да персонализирате тези часове. Въпреки това гледайте да не започвате преди 8 сутринта и да не прекратявате след 19 часа.

Това, което е по-важното е, че не винаги трябва да спазвате същите 8 часа, както и предишния ден. Например, през делничните дни можете да прилагате тази диета от 8 до 16 часа, докато по време на почивните дни да го направите между 11 и 19. Въпреки това внимавайте останалите часове да не въвеждате нищо друго освен течности и гледайте пространството между основните хранения да бъде 4 часа. На добър час!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...