Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, декември 16, 2018

С няколко килограма отгоре, постоянно болни и с лошо настроение, време е да се пречистим и подготвим за пролетта

март09/ 2018

Вече сме февруари, а още не сме влезли в ритъм след празничното прекаляване с тежки храни и алкохол. И така насред зимата се оказваме с няколко килограма повече, често главоболие, податливи на вируси и лошо настроение.

Май е време да помислим за пречистване. 

Организмът има нужда от детоксикация.

Изчистването от токсини е профилактика срещу редица заболявания. Има представители на някои професии, както и хора, изложени на големи количества токсини (заради тютюнопушене, стресова работна среда или вредни производства, употреба на алкохол или медикаменти), които трябва да обръщат повече внимание на детоксикацията си. Като цяло тя е системен процес и е добре да правим курсове на пречистване при всяка смяна на сезона и според индивидуалните нужди.

Важна е цялостното пречистване на организма и недопускане на затлачване. Токсините и замърсяванията не засягат само един орган, а чрез кръвта отровите се разнасят и натрупват в различни органи и системи. Механизмите за пречистване на всеки орган са строго специфични. Ако не се изчистват системно и цялостно, отровите от една система натоварват друга.

Фундаментът на детоксикацията е предпазване – неутрализиране – извеждане.  Предпазване на клетките и самия орган, преобразуване на отровите, които идват чрез кръвта, в безопасни форми, и ускоряване елиминацията им. Знаете ли, че 80% от отровите се отделят през черния дроб и/или бъбреците. Затова на тях трябва да се обърне специално внимание.

 Специално подбраните съставки в ДетоксиФайв стимулират детоксикацията в различни органи и системи и помага на тялото по естествен начин да стимулира цялостния детокс цикъл: черен дроб – бъбреци – бели дробове – черва – кожа, кръв и лимфа.

Aндрографисът, известен още като „крал на горчивото”, ускорява обезвреждането и елиминирането на токсините чрез черния дроб и жлъчката.

Леспедезата пречиства по уникален механизъм кръвта и съдовата мрежа на бъбреците. билката осигурява не само пречистване на самите бъбреци, но и на кръвта, от токсини и обменни разпадни продукти.

Репеят е особено ценен за повечето проблеми с кожата и косата. Активните вещества на репея стимулират отделянето на отпадъците от кръвта и потока на лимфата, което оказва влияние на цялостното снабдяване на органите с кръв и хранителни вещества. Укрепва съединителната тъкан. Елиминира застоялите течности от тялото.

Органичният Селен е изключително важен за организма. Той е мощен антиоксидант и основен клетъчен протектор, предпазващ от токсичния ефект на тежките метали.

Мащерката се използва ефективно при широк спектър белодробни проблеми. Тя притежава отхрачващо, антиспазматично и муколитично действие.

          

   DetoxiFive (ДетоксиФайв) е формула от пет натурални съставки със специфични механизми за подпомагане на естествените обменни и пречистващи процеси в организма. Продуктът допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалната функция на имунната система. ДетоксиФайв събира в себе си силата на петте мощни натурални средства за пречистване на тялото, като гарантира действие върху най-важните органи и системи, грижещи се за детоксикиращите процеси.

Пречистващият режим може да бъде профилактичен или след засилена употреба на алкохол, цигари, тежки храни, след излагане в токсична среда. Може да бъде проведен след прием на тежки лекарствени или антибиотични средства. Каквато и да е причината, резултатът е изключителен: повишаване на жизнения тонус, чиста и бистра кожа, здрави нокти и коса, повишена енергия и лекота.

Подходящо е примът на ДетоксиФайв да продължи около 20 – 30 дни. За това са достатъчни две опаковки ДетоксиФайв, които вече можете да поръчате и онлайн,  директно от производителя!

Нека да посрещнем пролетта на чисто!

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...