Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, декември 17, 2018

Свикнали сме да я виждаме на масата: Според нашите баби, маската с тази вкусотия подмладява, освежава и подхранва кожата

март14/ 2018

Заквасената сметана е продукт, който притежава уникални свойства, поради балансирания си състав на лекарствени вещества, мазнини и витамини (А, Е, В1, В2 и С). Тя се абсорбира лесно и почти не оставя мазни следи. Идеална е за всички видове кожа.

За да подготвите маската, се нуждаете от една супена лъжица заквасена сметана, един яйчен жълтък и една супена лъжица алое.

 Алое ще намерите в почти всички аптеки, в по-големи опаковки, но ще го използвате, за да подготвите много други маски. Нанесете няколко слоя маска за лице, на деколтето и шията (веднага след като единият слой се изсуши, нанесете нов). След 20-30 минути изплакнете лицето си първо с топла, а след това със студена вода. Маската има невероятен ефект, подмладява, освежава и подхранва кожата.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...