Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, януари 20, 2019

Известен руски психолог съветва: Искате ли да сте здрави, щастливи и да живеете дълго? Ето как

март15/ 2018

Една от най-популярните серии книги от последните години е “  Диагностиката на кармата  “ на Сергей Николаевич Лазарев. В тази и в други книги авторът довежда читателя до разбиране за неговия духовен път и предлага отговори на много трудни въпроси.

Защо един човек е щастлив, весел и изпълнен със сила, а друг е болен и депресиран. Единият го преследва любовта и успеха в живота, а другият – серия нещастия.

 

Каква е тайната на здравето, щастието и дълголетието?

как да се познавате

Фактът, че книгата се чете, ми се струва насърчителен знак. Това означава, че много хора са престанали да търсят източник на зло някъде там и са погледнали в себе си 

диагностика на кармата

Опитвайки се да проследи причинно-следствената връзка между световното виждане на човека и събитията, които се случват с него, Сергей Николаевич направи много изненадващи открития. Интересните случаи, описани от Лазарев и обясненията му, заслужават голямо внимание.

 

Диагностика на кармата

 Специално за вас сме подбрали списък с 11-те най-интересни писания на Сергей Лазарев.

1.Наистина промяна на ситуацията около вас може само да промените вие. Първото нещо, което трябва да направите, е да се откажете от желанието да управлявате положението. Разберете, че ситуацията, която мислите, е е тежка, всъщност работи за вас 

2.Не разбирах по-рано защо в културата има неизречено правило, което забранява четенето по време на хранене. Оказва се, че яденето  пред телевизионния екран, обсъждане на политически и семейни проблеми, може да навреди на душата на човек, защото по време на храненето информацията се влива свободно в подсъзнанието.

3.Всяко заболяване, независимо дали е нарушение на ниво органично или функционално, възпрепятства развиващата се агресия в душата.

4.Искате ли да ви дам съвети как да бъдете здрави и да живеете дълго? Никога не се оплаквайте на никого за нищо . Нито на съдбата, нито на Бога, нито на миналото, нито на хората.

5.В ежедневието ние често си позволяваме да говорим лошо за хората, за себе си, за собствената си съдба. Оказва се, че този навик унищожава човек … 

6.Винаги сме подсъзнателно първият нарушител на този, който след това ни навежда на нашето поведение.

7.Фактът е, че заповедите на Христос не са насочени към формата, а към съдържанието, към нашите емоции.  Това означава, че нападателната агресия трябва изкореним от душите си.

8.Започнете с усещането, че всяка секунда всичко около вас може да изчезне, че любимият ви човек може да ви предаде, да излезе, да ви обиди или да умре през следващите минути. Че всяка секунда можеш да умреш. След това малко по малко претенциите ще изчезнат, но любовта ще остане. Усещането за любов не трябва да зависи от нищо.

9.Всеки метод на лечение, който не разчита на духовното развитие на човека ,  води до влошаване.

10.Чрез съзнанието, логиката и исканията да се образоват хората е нереално. Почувствайте абсолютната вътрешна беззащита. Пуснете всичко освен любовта.

11.Ако някой е агресивен към мен, тогава имам подобна програма в сърцето си. Аз го чистя, а атаката спира автоматично. Всяка форма на агресия е невъзможна, ако в душата ми няма подобна програма.

В една от книгите си Лазарев твърди, че всичко може да се сведе до четири прости правила.

Винаги и навсякъде поддържайте любовта на Бога и я увеличавайте.
За да видите и да обичате Бог във всичко, усетете по-висшата воля.
Не изглеждайте виновни.
Приемете света и хората така, както са. Светът излиза от любов, изпълва се с любов, отива в любов и става любов.

диагностика на карма ревюта

Църквата и науката, всеки по свой собствен начин, критикуват книгите на Лазарев.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...