Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, януари 20, 2019

Не можех да си представя, че само 2 супени лъжици от тази смес могат да стопят мазнините от корема на 15 дни!

март16/ 2018

За да отслабнете и поддържане на здравословно тегло,   трябва да ядете по-малки количества и да не пропускате хранене. Особено не пропускайте закуската, защото, ако искате да отслабнете, закуската е много важна, дори е най-важното хранене.

Отслабнете  основно, за да сте здрави, тъй като със затлъстяването идват всички болести. В допълнение към здравословния начин на хранене и физическа активност ще консумирате семена от анасон с вода, половин час преди закуска.


Налейте чаша вода  предишната нощ и сложете една супена лъжица от тези семена. На сутринта се вари в продължение на няколко минути и се пие, докато е хладка, никога гореща.

Анасонът е добър за храносмилателния тракт и подобрява обмяната на веществата. По този начин консумацията му може да помогне за премахване на излишните течности от организма.

Надяваме се, че сте намерили тази статия полезна, за повече статии за здраве и загуба на тегло, посещавайте нашия сайт често и споделяйте с приятелите си.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...