Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, март 24, 2019

Учените вече доказаха за съществуването на живот след смъртта

април10/ 2018

Немските изследователи са убедени в съществуването на живот след смъртта . Учени от Германия, съвместно с колеги от САЩ, доказаха, че това е възможно. 

Резултатите били получени по време на експерименти с умиращи хора, по същото време в главния мозък била регистрирана висока електрическа активност.

Съобщава се, че в изследването са участвали девет болни на смъртно легло, които са дали съгласието си да участват в научния експеримент.

Специалистите са наблюдавали състоянието на главния мозък на умиращите до момента на смъртта и малко след нея. Те изяснили, че при всеки пациент били регистрирани мощни еклектрически импулси, възникнали след спирането на сърцето. 

 

По думите на експертите, мозъкът продължава да работи в тялото на умрелия човек и то дори по-интензивно, отколкото, докато е бил жив. При това изследователите опровергават мнението на вярващите, че това протича за сметка на отделянето на душата от тялото. Те смятат, че става въпрос за разрив на връзката между невроните заради недостатъчен кислород и това било регистрирано на електроенцефалограмата.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...