Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, януари 19, 2019

Тя пиела сок от моркови всяка сутрин 8 месеца, а след това се случило най-невероятното! Преборила страшната болест!

април13/ 2018

Известната писателка на детски книги, Ан Камерън, разказа една невероятна история за опита си с рак на дебелото черво. Първата й среща с тази жестока болест е с рак на белия дроб на съпруга й, който умира през 2005 г., въпреки химиотерапията.

Тя разбира новината за нейния рак на дебелото черво през юни 2012 г.

, когато заболяването навлиза в третия етап. Тя отказа да си отиде по същия начин, както мъжа си и отказа химиотерапията. 

Хората, които са се опитвали / намерили алтернативни начини за лечение на рак използват блога „Крис победи рака“, за да споделят своя опит. Ан направила същото.

„През юни 2012 г., аз бях подложен на операция за рак на дебелото черво и след това аз отказах химиотерапевтично лечение. Всеки ден се чувствах по-добре, но след шест месеца, контролния преглед показа, че ракът се е разпространил в белия дроб и в дебелото черво, навлизах в четвъртия етап „, казава тя.

Ан обясни, че тя е проучвала, за да се намери лек за състоянието си и случайно попаднала на историята на Ралф Кели който е страдал от рак на кожата на 26 години и според него, той се излекува от дневна консумация на сок от моркови, изпивайки по 2,5 кг моркови. равномерно през целия ден.

Според твърденията й, това е начина й здравословното й състояние да прогресира с времето.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...