Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, януари 19, 2019

Пробвах какво ли не, но упоритите гъбички се връщаха пак и пак, докато накрая не приложих тази съставка от дома

април13/ 2018

Захаросаният мед ще пребори упорите гъбички по ноктите на краката успешно и то едва за 14 дена, като прилагате една много лесно, но в същото време и ефикасна процедура.

Лесно можете да се избавите от заболяването и вече нищо да не ви притеснява да покажете краката си, тъй като силата на захаросания мед ще се пребори с гъбички по ноктите.

 

Наличието на гъбичната инфекция по ноктите на краката ви се характеризира с петна и деформиране на нокътя. Тя би могла да е в следствие на честото носене на стегнати и неудобни обувки, ходене с боси крака във влажна среда и други.

Обикновено тази деформация причинява болка и ходенето е затруднено. Знайте, че преди предприемането на лечение е нужно да посетите кабинета на специалист. Той ще направи всяко изследване, от което имате нужда и ще ви уведоми в случай на гъбична инфекция. Когато гъбичната инфекция е потвърдена вземете незабавни мерки и се излекувайте само с помощта на малко захаросан мед.

 

Единствената съставка, която ще ви е нужда да се справите с упоритите гъбички, които предизвикват неблагоприятна гледка, тъй като ноктите са деформирани и имат петна по тях е захаросан мед. Започвате лечението, като намажете засегнатите места със захаросания мед. Върху краката е необходимо да сложите найлон, за да ги увиете, тъй като меда ще се разтопи и ще се стече по тях.

Бихте могли да използвате найлонови ръкавици, за ваше удобство, тъй като ще мушнете пръстите на краката си в тях. След като вече сте намазали засегнатите места със захаросания мед и сте увили с найлон е време да си обуете чорапи отгоре. Препоръчваме тази процедура на лечение да се извършва преди сън, тъй като така се престоява с направения „компрес“ цяла нощ. Когато станете на сутринта сваляте чорапа и найлона, а след това измивате краката, но само с чиста вода.

 

Лечението продължава за период от 14 дена, защото премахването на петната и гъбичната инфекция изискват време, постоянство и търпение.

При нужда периодът на лечение се увеличава, като не бива да се отчайвате и да спрете прилаганото до сега лечение със захаросан мед, защото някои видове гъбички са много упорити и премахването им изисква време и доста търпение.

Подгответе се за летния сезон и не позволявайте на гъбичките по ноктите да съсипят лятото ви. Премахнете ги само с една съставка, която е захаросан мед пише bilka.info.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...