Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, януари 20, 2019

Жените над 45 не могат да се насладят на този режим, метаболизмът им е по- бърз отколкото като са били на 20

април17/ 2018

Ние всички мечтаем да сме в състояние да ядем всичко и да не качваме и грам, ако може. Съгласни ли сте, тази идея звучи почти страхотно. Ние сме свикнали с факта, че тънката фигура може да се постигне само с ограничаване на любимите ни храни. И това да е пълно мъчение, избераме най-строгата диета, побъркваме се от глад, губим няколко бързи килограми и веднага след това като спрем всичко се връща на ново.

 

Шведска диета

Такива методи веднага дават резултат, но струва ли си тормоза, който оказваме на тялото си? Не само това, лишаваме организма си от необходимите витамини и минерали, и го подлагаме на безумен стрес. Това „разтоварване“ потиска обмяната на веществата и унищожава мускулната тъкан.

Шведска диета

За да предотвратите това, трябва да ядете редовно, когато смятате, че сте гладни. Просто трябва да знаете какви храни можете да ядете и да не се притеснявате за натрупването на мастни депа. Искаме да споделим с Вас списък на продуктите, които са в основата на известната шведска диета, с която хиляди жени се вталиха.

 

Разрешени продукти

зеленчуци, които растят над земята (зеле, краставици, домати, спанак, броколи);
гъби, маслини, авокадо;
всяко месо във варена форма;
всички ядки;
всякаква риба и морски дарове;
варени и пържени яйца;
млечни продукти.

Шведска диета

Можете да ядете 2 пъти седмично:

черен шоколад с високо съдържание на какао;
зеленчуци, които растат под земята;
плодове.

Шведска диета

Строго забранено:

маргарин и рафинирано масло;
алкохолни напитки;
захар, сладолед, газирани напитки, всякакви макаронени изделия, хляб, картофи, сокове от магазините.

Шведска диета

Не забравяйте, че имате нужда само от това, когато се чувствате гладни. Препоръчва се да ядете най-малко 5 пъти на ден, в крайна сметка ще имате режим и ще ядете приблизително веднъж на всеки 3 часа. Не забравяйте да водите активен начин на живот ! Споделете тази полезна статия с вашите приятели!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...