Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, март 24, 2019

Не можех да се понасям: висеше и се тресеше като желе, отврат! Накрая се престраших да опитам. Сега отново нося къс ръкав!

април18/ 2018

С  мазнинките по ръцете в следствие на възрастта трябва да се справят както жените, така и мъжете. Проблемът обикновено се усеща след 30-тата година, когато поради липсата на физическа активност пониженият обем на мускулна тъкан и се заменя с мастна тъкан. А ако прибавим към това загубата на еластичността на кожата, получаваме желеподобна горна част на ръцете.

Премахване на излишните мазнини и подобряване контура на ръката е възможно с ефективната програма, която днес ще ви представим.

 Това са цели 3 ефективни начина да направим ръцете си отново грациозни!

висяща кожа по ръцете

Как да премахнем излишните мазнини от ръцете

Храна
Ако искате тялото ви да започне да се променя, трябва първо да промените хранителните си навици! Колкото и сълзливо да звучи. Първото нещо, което да направите, е да се откажете от захар, алкохол и безалкохолни напитки. Заложете на протеиновите храни: риба, пилешко и пуешко, яйца, сирене.

Обърнете внимание на достатъчно количество в диетата на пресни зеленчуци и билки. Спазвайте  режим за пиене  на достатъчно течности. Такава диета ще бъде от полза за фигурата ви!

Зелените и белтъчни храни

Грижа за кожата
Контрастен душ, масажи и правилната грижа ще помогнат да  възстановите стегнатостта на кожата на ръцете . Контрастният душ стимулира кръвоносните съдове, поради което кожата се обогатява с кислород и хранителни вещества, които са й толкова необходими.

Масажът също помага да се отървете от увисването на кожата. Стимулирайте с кръгови движения проблемните области на всяка ръка в продължение на 15-20 минути. За да засилите ефекта, използвайте специални  масажни масла  . 
За втриване в ръцете са подходящи и различни антицелулитни средства – както и за останалата част от тялото.грижа за ръцете и предмишниците

Упражнения за стягане
И, разбира се, трябва да  тонизирате висящите мускули , така че да подобрите трайно контурите на ръцете и предмишниците.

Най-малко през ден е необходимо да правите упражнения за укрепване на тези части на тялото.

Вижте във видеото може би най-ефективния набор от упражнения за ръцете, с които скоро ще бъдете в състояние да си позволите да облечете блузи с къс ръкав и потници. Вместо гирички може да използвате пластмасови бутилки, пълни с вода!

За да постигнете положителни резултати, имате нужда от цялостен подход. А мотивацията ви ще бъде да измерите обиколките на ръцете в горната част преди началото на програмата и след това. Желаем ви успех!

Video Playback Not Supported

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...