Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, януари 19, 2019

Не купувайте омекотители повече – тровите се ежедневно! Направете си сами натурален и евтин!

април20/ 2018

Аз наистина знам, че на всички много ни харесва, когато нашите дрехи ухаят прекрасно. Въпреки това, шокиращо, но омекотителите са пълни с опасни химични вещества и смеси, които действат ужасяващо на здравето ни и на здравето на вашето семейство! Специалистите казват, че тези химикали са особено рискови за подрастващи.

Най-вероятно сте чували познатата аксиома: „В случай, че не можете да го поставите в устата си, не го поставяйте и  върху кожата си“!

Перящите препарати навлизат в организма през кожата и могат да предизвикат истинска вреда върху здравето ви.

Омекотителите, не са нищо повече от една отрова, която е добре опакована и още по-добре ухаеща! Съставени са от вредни химикали, комбинирани с яка доза аромат.

Ето какво ви е необходимо да си приготвите в къщи омекотител от естествени съставки, който няма да уврежда вашето здраве

Необходими продукти

150-200 мл гореща вода

800 мл ябълков оцет

20 капки етерично масло

Пластмасов или стъклен съд (5 л)

Приготвяне

Да започнем с това, имате нужда от пластмасов съд (3-5 л), в който ще добавяте съставките, като трябва да остане и празно пространство.

Трябва да разбъркате всички съставки в съда – не забравяйте да разклащате преди всяко използване.

Четири супени лъжици са достатъчни за една пералня. Този продукт е идеален за пране на детски дрешки и дрехи на хора с чувствителна кожа. 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...