Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, януари 16, 2019

47-годишна жена от Варна показа, как само за 20 минути дневно, можете да се отървете от всичко лошо от себе си

април25/ 2018

Една дама от Варна сподели с всички уникален метод за справяне с всички здравословни и психически  проблеми. Той не отнема много време, само 20 минути на ден.

Има една точка с име “ Feng Fu ”, която трябва да бъде притискана продължително по два пъти на ден. 

Всички понякога страдаме от  липса на енергия, често главоболие, неразположеност, без да има конкретна причина за това.

Ясно е, че стресът и напрежението са били повече от поносимото за организма.

Полезна техника е притискането на точката “Feng Fu” с кубче лед, поставено на тила за 20 минути. Ледът трябва да се слага на точката сутрин, след събуждане и вечер преди заспиване. Достатъчни са две процедури на ден цяла седмица. 

След тази интервенция, дамата гарантира, че сънят Ви ще бъде много по- качествен, червата Ви ще станат по- активни, а това води до наличие на повече енергия, премахване на запека и киселините. Този метод ще помогне и при констатирани сърдечно-съдови заболявания. Интересно е, че помага и при настинки и грип.

Всички знаем, че дамите държат на своята визия, а чрез масажирането на на „Feng Fu” и кожата става по-изпъната и видимо по-сияйна. Ефект, който едва ли има жена, която не иска да постигне..

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...