Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, януари 19, 2019

Тази билка ми спаси живота-Истинска история!

април26/ 2018

Това е невероятна и истинска история за човек, който се спасил от смъртоносния рак.

Неговата история разкрива една обикновена билка, която му спасила живота. Може би не е за вярване, но този човек твърди, че с помощта на това растение той се спасил от смъртоносната болест.

Неговата шокираща история започва още през 2002 г.

, когато е бил диагностициран с тумор на мозъка с размер от 5,5 см. И така, той дошъл на работа в България, където успешно бил отстранен.

Но това не било края. След само две години, туморът се върнал със същия размер и с метастази.

Този път лекарите препоръчали лазерна операция. И отново, туморът бил успешно отстранен, но с известни последствия:  лявата ръка и крак били парализирани.

Той казва, че оттогава животът започнал да зависи от онкологията. Подложил на лъчетерапия, но и това не му помогнало. Туморът отново се върнал и му е била извършена нова, трета операция.

След няколко месеца възстановяване дошъл за рехабилитация, където се запознал с един човек, който завинаги променил живота му.

Този негов нов приятел е болен от рак на бъбреците и лекарите му казали, че му остават само 2-4 месеца живот. Тогава потърсил помощ в алтернативната медицина и открил жена, която лекувала с плодовете на черен бъз (Sambucus nigra).

Процесът е много прост: берат се плодовете и се оставят да изсъхнат.

След това са пълни стъклен буркан със стандартен размер: ред плодове, ред захар и така до върха. Съдът се затваря с марля и се оставя на слънце две седмици, за да започне процес на ферментация.

След това съдът се затваря и се съхранява в хладилник. Трябват ви само две дози от това лекарство. Консумира се по една чаена лъжичка от този продукт, 10 минути преди закуска.

Мъжът казва: 
„Приятел, който ми каза това лекарство казва, че е много мощно и ефикасно. Той започнал да го използва след страховитата диагноза и оттогава изминали пет месеца и той все още е жив!

Затова и аз реших да опитам това лекарство. Оттогава няма никакви признаци от тумора.

Прекарах 4 години и аз съм здрав. “

Този човек споделя своята история с всички хора по света, дори и някои лекари препоръчват рецептата за лечение на тумори на гърдата.

„Сместа няма добър вкус, но след известно време ще свикнете. Повишава имунитета и ще подобрите здравето си.“- Казва този човек.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...