Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, май 19, 2019

Как отслабна Адел? Тя изключи само един продукт от менюто си! Вижте кой!

май05/ 2018

За да започнете да отслабвате, е нужно да изключите от менюто си един-единствен продукт.

Британската певица Адел винаги е била известна със своят ненадминат талант и глас, и със своята… закръглената фигура. Както е известно певицата има проблем, който имат и много обикновени жени – тя почти постоянно води битка с килограмите .

Адел признава, че за да отслабне дори станала вегетарианка за известно време.

Резултатите, които постигнала, били видими, но не и достатъчни.

След 2-годишно прекъсване на певческата кариера Адел се появява в обществото много по-хубава и видимо отслабнала. Тя не скри от феновете тайната на тази приятна трансформация.

Как отслабна Адел?

Певицата призна, че е страстен фен на чая. Тя може да изпие на ден до 10-12 чаши чай! Самият чай е достатъчно безвреден. В някои случаи дори е полезно да се пие чай, ако той е черен или зелен, или букет от билки. А може и плодов…

Лошото е, че към всяка чаша чай певицата слагала и по две бучки захар. Така неусетно на ден тя изяждала, освен всичко друго, и около 25 бучки захар, което съвсем не е малко. След като престанала да подслажда чая си, и след като ограничила какъвто и да е прием на захар, певицата отслабнала с 10 килограма за почти 2 месеца.

Диетолозите твърдят, че като подслаждаме допълнително напитките, като чай и кафе, както и като добавяме захар към киселото мляко, овесената каша или изварата, ние не само обричаме на провал всички усилия, които полагаме, за да отслабнем, но също така трупаме и допълнително килограми.

Внимателно прочетете етикетите на стоките в магазина, за да се изключи наличието на скрита захар. Това можете да разберете, като погледнете в позиция „въглехидрати“. Ако 100 г от продукта съдържа повече от 15 г захар, това е доста. Ако съдържа около или малко над 5 г захар – това може да се приеме и за нормално.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...