Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, януари 19, 2019

Мощно топене на ханша и корема само с премахване на продукти, от които напълнявате

май08/ 2018

Много жени мечтаят за идеална фигура и постоянно търсят начини да постигнат тази мечта. За да направят това, те се стремят към различни диети, упражняват и дори прибягват до „чудотворни“ средства.

Най-често това се случва, но постепенно ефектът изчезва и желаната талия изчезва, а омразният корем не планира да си отива.

Излишната мазнина в талията е не само естетически проблем, но и сериозна опасност за здравето.

Наличието на голямо количество висцерална (вътрешна) мазнина може да доведе до много здравословни проблеми. Повишен риск от заболявания като диабет, астма и онкологични проблеми, както и ранен инсулт.

Не е необходимо да се паникьосвате, може да е по-лесно, отколкото изглежда. Необходимо е само да преразгледате диетата си и да изключите най-вредните продукти .

 

Списък на вредните продукти

 

Брашно и сладкарски изделия

Това е казано повече от веднъж, но все пак няма да е излишно, защото тези продукти са основните врагове на идеалната фигура. Те допринасят за неизбежното образуване на мазнини в най-проблемните области: на стомаха, на страните и на талията. Такива продукти включват всички хлебни изделия, както и всички видове сладкиши, бисквити и вафли.

Ароматните печива бързо се разграждат, но тялото ни не може да похарчи толкова много енергия за кратко време, затова всичко се съхранява в тялото под формата на мазнини. Такива продукти не дават чувство на насищане, следователно, като изядем нещо, бързо посягаме към следващото, без да се усетим. Сладолед, сладкиши и други бонбони не носят никаква полза за тялото. Необходимо е да изберете: сладкиши или красива талия.

 

Захар

също не допринася за появата на тънка талия. Първо трябва да бъде изоставена. Към това трябва да се обърне сериозно внимание, необходимо е да се изключи не само захарта в чиста форма, но и всички продукти, които я съдържат.

Такива продукти включват пакетирани сокове и подсладено кисело мляко с добавки. Ако пълният отказ на захар е невъзможен, опитайте се да го замените с мед (в малки количества), което ще бъде много по-полезно.

 

Сол

Също трябва да следите количеството консумирана сол. Тя задържа вода в тялото и прекомерното ѝ съдържание може да причини подуване, което няма да доведе до красота и здраве.

 

Картофи

Много обожават пържените картофи, но това е изключително вредно за тялото. Картофеното нишесте увеличава талията и стомаха и със сигурност не допринася за загуба на тегло. Ако напълно не можете да ги изоставате, използвайте ги във варена форма и в малки количества.

 

Бял ориз и грис

В белият ориз нишестето също е враг на плоския стомах. За да го изключите напълно не е необходимо, възможно е да се намали използването на ориз до веднъж седмично. Можете да ядете кафяв ориз, той е много по-полезен.

Но от оризът е по-добре да се откаже напълно, защото само ще увеличи мастните депозити и няма да ви позволи да отслабнете.

 

Банани и грозде

Плодовете са много полезни и трябва да се консумират. Те са богати на фибри, които почистват тялото от токсини и токсини. Но има изключение – банани и грозде. Тези плодове са много калорични и не допринасят за загуба на тегло. По-добре е да изберете портокали, праскови или ябълки.

 

 

Пушено месо и консерви

Тези продукти съдържат само едно невероятно количество мазнини в тялото и не носят никаква полза. По-добре е да ги изоставите напълно. Също така в този списък, можете да добавите различни пикантни доматен сос, особено майонеза.

 

Бързо хранене

Просто забравете за бързо хранене и неговото съществуване веднъж завинаги. Не само, че е невероятно калорично, но и забавя метаболитните процеси. Усилватели на вкуса ви карат да ядете много повече, отколкото можете. Всичко това не допринася за загуба на тегло, но също така има вредно въздействие върху здравето.

Сега знаете кои храни са вредни и защо. Остава да съберете цялата си воля в юмрук и да ги изоставите веднъж завинаги. Това не само ще ви помогне да получите плосък корем и талия, за които толкова мечтаете, но ще запазите здравето си. Помислете над всичко това и правилно коригирайте храната си. Тялото ще ви благодари!

Обърнете внимание на здравето на вашето семейство и приятели, споделете с тях този полезен списък .

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...