Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, януари 19, 2019

Четете тази мощна молитва сутрин по 1 път-Ще зебележите, как животът ви се променя към по-добро!

май13/ 2018

В живота на всеки човек има различни периоди. За съжаление, понякога трябва да преодоляваме трудностите, с които е много трудно да се справим. Но човек никога не се дава повече от това, което може да издържи, за да преодолее. И вярваме в него!

 

При всяко такова изменение не се обезкуражавайте, трябва да се запитате: “ Защо е такава ситуацията в живота ми?“, „Какво трябва да се разбере?“, „Какъв опит трябва да получите?“, Вместо да се оплаквате от съдбата си, питайте „Как да направя всичко това?

[молитва към ангела-пазител]

И все пак, колкото и трудно да е, важно е да запомните, че не сте сами! След раждането всеки човек получава защита от по-висши сили.

 Ангелът-хранител, който се дава на всички при кръщение, постоянно защитава и се опитва да защитава, да помага. И ако по време на живота си човек прави любезни и добри деяния, може да има не един, а няколко ангели пазители.

Не толкова отдавна, моят скъп и възлюбен баща се озова в болницата с удар. Не знаех какво да правя и как трябва да съм: отчаяние, страх, болка, объркване – точно това чувствах. Мислех, че никой не може да ми помогне.

В момента, в който ми се струваше, че няма какво да се надявам и никой, една жена в болницата ми каза за молитва, която  може да направи чудеса . Това е молитва за вашия ангел-пазител.

Четете тази молитва всяка сутрин, веднъж! След три дни от тази практика ще започнете да забелязвате как животът ви се променя към по-добро. Между другото, баща ми се възстанови, и сега той е щастлив да отиде в любимата си вила и дори работи на сутринта!

 

Силна молитва към ангела-пазител

Много често трябва да се справим с проблеми, които са трудни за решаване сами по себе си. Ако животът е поставил много трудности по пътя ви и ви се струва, че безпорядък ви е нападнал, опитайте се да се обърнете към вашия небесен защитник. Той ще ви чуе, ако го направите правилно.

Тази молитва е много мощен амулет, който ще ви предпази от много неприятности и нещастия и ще ви подкрепя във всеки труден момент. Основното нещо е, че трябва да бъдете искрени!

Ангели, закрилниче, 
мой Спасител и избавител, 
спаси ме, спаси ме.

Скрий ме с плащта си, 
От враговете ми девет, 
От външния вид на Ирод и делата на Юда,

От богохулство напразно, 

От точката в тъмнината, 
От отровата в съда, от гръмотевиците и мълниите,

От гняв и наказание, 
От брутални мъчения, 
От лед и огън, от черен ден.

И като дойде последният ми час, 
ангела мой, пазачът ми, 
ще дойде и ще улесни напускането ми.

Амин.

Тази  мощна молитва ще ви защити  от всички неприятности в живота. Сега знаете, че за това е достатъчно просто да попитате ангела-пазител.

Нека висшите сили защитават дома ви от лошите хора! Не забравяйте да кажете тази молитва на вашите приятели, може би един от тях сега се нуждае от подкрепа много.

Бъдете здрави, щастливи и се старайте да се радвате, защото всеки ден е красив по свой начин!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...