Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, януари 16, 2019

Тя свари два банана и веднага изпи течността! Резултатът беше невероятен!

май17/ 2018

Срещу безсъние – чай от банани

Жена, подписала се като Сюзън, споделя по форумите, че е постигнала невероятни резултати, след като започнала да пие чай от банани. Тя обяснява, че сварява два банана и почти веднага изпива течността пише lekuva.net.

От нейните проблеми страдат милиони хора по света – стрес, депресия,тревожност.

И когато човек е претоварен и мозъкът му е свръхактивен, изпитва сериозни трудности със заспиването.

В такива случаи гарантирано помага банановият чай.

“Можете и вие да преборите безсънието лесно и ефективно. Решението се казва бананов чай. Тази уникална отвара има страхотен вкус и върши чудеса със съня и здравето”, обяснява Сюзън.

Бананите (особено кората им) съдържат големи количества калий и магнезий. Мощната комбинация от минерали отпуска мускулите, а това от своя страна ви помага да заспите по-лесно.

Най-важното, което трябва да знаете в случая, е, че се използват органични банани – такива, които не са пръскани с химикали.

А приготвянето на чая отнема около 10 минути. Бананите се измиват и се нарязват на парченца заедно с кората. Слагат се в половин литър вода и се варят в продължение на 10 минути. По желание, след като смъкнете тенджерата от котлона, можете да сложите и лъжичка канела. Чаят се изпива преди сън.

Резултатите са невероятни!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...