Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, януари 16, 2019

Лекарите шокирани: Това убива 93 процента от рак на дебелото черво само за 2 дни

май18/ 2018

Ракът на дебелото черво е една от най-разпространените форми на рак при мъжете и жените. Но въпреки това има много природни лекарства, които пречат на тази болест, а здравните власти продължават смятат, че нямат достатъчно изследвания, които подкрепят тези факти.
 
За съжаление днес доминира фармацевтичната индустрия и най-големият брой проучвания са финансирани от фармацевтичните компании, които се фокусират върху финансовата печалба, а не върху здравето на хората.
 
Въпреки това, това не означава, че не се правят големи и значими изследвания, които се публикуват във видни списания.


 
Чудесен пример за това идва от университета в Аделаида в Австралия, където изследователите открили, че лауриновата киселина (Която съставлява почти 50% кокосово масло) унищожава 93% от клетките на рака на дебелото черво при хора след 48 часа от лечението!!!
 
Интересното е, че лауриновата киселина имала приложна функция отрова в раковите клетки като същевременно предизвикали оксидаивен стрес, а с това значително намалява нивото на глутатитон (който е необходим на клетките на рака за защита от оксидативен стрес).
 
Лауриновата киселина обикновено се намира в кърмата, а представлява мастна киселина, която поддържа имунната система и има антибактериални свойства.
 
Клиничните проучвания на Американското дружество по хранене показват, че мазнините в кокосовото масло „могат да бъдат полезни при лечение и предотвратяване на заболявания като диабет, остеопороза, вирусни заболявания (мононуклеоза, хепатит С, херпес, …), заболявания на жлъчния мехур , болест на Крон и рак. “
 
Доказано е, че кокосовото масло намалява страничните ефекти от химиотерапия и подобрява качеството на живот на пациентите с рак.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...