Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, януари 16, 2019

Няма да повярвате, какъв е ефектът от поставянето на това памуче ето тук!

май18/ 2018

Следното лекарство се счита за едно от най-ефективните традиционни лекарства за грип, настинка и други медицински състояния. Това е доста просто и изисква малко умение за неговото прилагане и използване.
Само да се намокри памук и 50% алкохол. Нанесете алкохол върху памук и го поставете върху пъпа си.

 Прикрепете го с лекопласт, или нещо друго подходящо.
Древната медицина има много ползи за тялото ни. Успокоява болката и отпуска мускулите. Потиска натрупания стрес на един дълъг ден, което ви позволява по-добре да се отпуснете, защото мускулите са отпуснати.

Експертите са единодушни относно ефективността на това лечение и неговата способност за решаване на най-разпространените болести днес. Болки в мускулите, втрисане, грип и възпаление на мускулите са само на няколко заболявания, които това лекарство е в състояние да лекува.

То е много по-ефективно от традиционните лекарства. Този метод е много изгоден за деца.

Предпазва ги от излагане на различни конвенционални лекарства, които биха могли да бъдат вредни за тях в дългосрочен план.

Този метод също облекчава менструални болки. Всичко, което трябва да направите е да си легнете и леко да натиснете с ръце. 
Това лекарство също облекчава болките в корема и дори да ви предпази от морска болест. За тази цел е необходимо да се добави малко сол върху памук и да го поставите на пъпа.
Споделете тази стратегия с познатите си и семейството си и помогнете на някой в ​​нужда.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...