Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, февруари 24, 2019

Отървете се от зъбната плака, зъбният камък и кървенето на венците по много прост и лесен начин без болка!

май22/ 2018

Можете лесно да премахнете неприятната жълто-кафеникава  зъбна плака у дома, без да се чувствате никаква болка. В днешно време, хората са склонни да ядат меки храни, които не се нуждаят от дълго механична обработка, което се противопоставя на твърдите, сурови съставки, които трябва да се дъвчат добре.

В резултат на това хората в днешно време са изправени пред проблема за формиране на зъбна плака.

Вместо това, ние често похапваме мека храна.

 Ето защо, това води до образуването на плака, често в жълт или кафяв цвят. Плаката е често срещано явление в наши дни, и то се премахва лесно от вашия стоматолог, но тези процедури са изключително скъпи. Въпреки това, налице е и естествен начин за премахване на неприятната плака у дома, напълно безболезнено! 

Инструкции за изготвянето на този природен лек

Оставете във вода няколко орехови черупки за около 20 минути на слаб огън.

Прецедете течността, след като се уверите, че се е охладила. Измий си зъбите с тази течност. Повторете процедурата, 3 пъти на ден, докато не се уверите, че плаката по зъбите е напълно изчезнала. След две седмици, редовната употреба на тази течност, вие ще видите резултата – плаката и зъбния камък ще бъдат унищожени.

Тъй като тази домашно приготвена течност притежава антибактериални качества, това е и от полза за хората, страдащи от кървене на венците. Тяхното възпаление бързо ще изчезне.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...