Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, февруари 23, 2019

Формата на дупето издава здравето ви- триъгълната говори за безсъние, нередовна менструация, загуба на либидо, липса на енергия

май29/ 2018

Дупето е една от най-обсъжданите части на тялото, най-вече при жените. В различните части на света и разбиранията за красиво дупе са различни.

В някои страни на почит са малките дупета, в други колкото по-големи са задните части, толкоз по-добре. Някоисветовни звезди толкова харесват дупетата си, че са ги превърнали в своя запазена марка и са ги застраховали за умопомрачителни суми.

Колкото и изненадващо да ви звучи, освен да ни краси, формата на дупето разкрива и здравословното състояние. Първо, определете към коя група спадат задните ви части – със сърцевидна, триъгълна, кръгла или квадратна форма, след което разберете и какво говори това за здравето ви и от какви съвети да се възползвате.

 

Сърцевидно дупе

Сърцевидното дупе е с формата на сърце, както подсказва и името му. То е стеснено в долната част. Ако имате такова дупе, сте предразположени към натрупването на повечемазнини в горната част на бедрата и не ви достига естроген, което може да доведе до здравословни проблеми с напредването на годините. Необходимо е да наблегнете на балансирането хранене и активните спортни занимания.

 

Триъгълно дупе

Триъгълното дупе има триъгълна или V-образна форма. То по същия начин издава дефицит на естроген. Ако задните ви части са с тази форма, сте склонни към натрупването на мазнини в коремната област. Здравословните проблеми, за които подсказва дупето ви, санедостатъчно сън, отпадналост, нередовна менструация. Трябва да наблегнете натренировките и да ядете повече плодове и зеленчуци. Изхвърлете мазните меса отменюто си и пийте много вода.

 

Кръгло дупе

Кръглото дупе е най-желаното. То издава добър хормонален баланс. За поддържането му са нужни тренировки, съдържащи предимно упражнения за стягане и оформяне. Правилното хранене също е от значение.

 

Квадратно дупе

Квадратното дупе би могло да се определи и като плоско. При тази структура мазнините се складират основно в талията. Квадратната форма на задните части подсказва за риск от сърдечни заболявания, високо кръвно и диабет. Хранете се здравословно, ходете редовно на преглед и спортувайте. Можете да наблегнете на упражненията за извайване иоформяне на дупето и бедрата, за да постигнете по-привлекателна форма на задните части.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...