Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, март 20, 2019

Леля ми каза да го ям в продължение на 1 месец. Пробвах и това, което се случи с тялото ми беше великолепно

юни03/ 2018

Джинджифилът е подправка, която се използва в кухнята. В последно време той започна да се прилага и за целите на здравето при различни проблеми като гадене, смущения в храносмилателния тракт и болка.
Коренът е най-използваната част на растението.

Той може да се намери в много различни форми и ако все още не сте започнали да го използвате, ето причините, заради които е необходимо да започнете още сега.


1. Джинджифил при храносмилателни проблеми
Джинджифилът би могъл да облекчи дразненето в стомашно-чревния тракт. Той може да стимулира отделянето на слюнка и с това помага на храна и течностите да се придвижват лесно и гладко.
Спира сутрешното гадене при бременните, помага дори и по време на лечение на рак да не се чувства гадене. Можете да използвате джинджифил, за да ви помогне да ограничите този проблем.
3 . Джинджифил срещу болка
Джинджифилът намалява болките в мускулите с 25%. Той може също да намали прогресирането на мускулната болка ден след ден.
4 . Джинджифил срещу възпаления
Дегенерация на ставите в тялото може да доведе до ставни болки и скованост. Положителното влияние на джинджифила при такива възпаления бе потвърдено от проучване, при което са били изследвани 247 души.
5. Джинджифил срещу сърдечно-съдови заболявания
Диабет тип 2 е много разпространен и само 2 грама джинджифил на прах дневно могат да го понижат до 10% за перод от 12 седмици. Сърдечните проблеми и състояния могат да бъдат подобрени с 10%.
6. Джинджифил за по-ниски нива на холестерола
3 грама джинджифил на прах са давани на 85 души и ежедневната му употреба е намалила нивата на холестерола. При понижението на холестерола също се намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.
7. Джинджифил срещу рак
Проведено е изследване за влиянието на джинджифила върху няколко вида рак. Проучването е все още в ход, но то показа, че джинджифилът значително намалява молекулите и раковите клетки в дебелото черво.
8. Джинджифилът подобрява мозъчната функция
Застаряването на мозъка е нещо естествено и зависи от това колко бързо протича този процес. Можете да използвате джинджифил, защото неговите антиоксиданти и биоактивни компоненти, могат да повлияят на мозъка и с това да увеличат времето на паметта и да подобрят реакциите.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...