Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 22, 2019

Лекари в Чикаго си смениха физиономиите, докато гледаха възможностите на български чакръкчия

юни04/ 2018

След няколко месеца в изключително тежко състояние на Надя Станилова от Чикаго ѝ предстои тежка операция на гръбначния стълб. Това е решението на трима американски специалисти.

От доста години жената работи като медицински работник в дом за стари хора в Чикаго и докато помага на един от старците да стане, усеща адска болка в гърба .

 От този миг насетне тя почти не може да ходи, болките са денонощни, не може да спи и започва да обикаля клиниките.

Изписват й таблетки, мазила, инжекции, но болките не отминават. Личната й лекарка дори я праща до китаец, който се занимава с акопункура, но и това не помага. От неговото лечение на Надя й остават само белезите от вендузи , болките обаче не отминават. Така се стига до решението на американските специалисти да оперират българката, за да отстранят проблема, който според тях е в гръбначния стълб.

Близки на Надя от Димитровград я съветват да се обърне към Стайчето, известен чакръкчия и мануален терапевт от кв. „Черноконево” в Димитровград, който прави масажи на хасковските хандбалистки.

Така семейство Надя и Станислав спешно се връщат в България и попадат при Стайчето. Лечебният процес при него трае не повече от… минута. Той намира прищипания нерв и го освобождава само с едно натискане на палеца.

Дори не усетих болка, разказва Надя, той само натисна на болното място и от това натискане болката ми изчезна. След това направихме видеовръзка по скайпа с тримата доктори, които ми препоръчаха операцията. Те не можеха да повярват, че аз танцувам. Дълго време им обяснявахме какво значи прищипване на нерв, явно не бяха наясно с думата, не им е позната. Но съм горда от това, че Стайчето успя да смени физиономиите им…

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...