Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, февруари 24, 2019

Страхотно главоболие ме мъчеше през ден, една баба ми сподели този лек, пробвах и резултата е впечатляващ

юни05/ 2018

Някои общи симптоми включват пулсираща, постоянна, неотслабваща или периодична болка. Мястото може да бъде в предната част на лицето и черепа, или би могла да се обобщи, като включващо цялата глава.

Чести промени във времето, непроветрена стая, стрес – това е само един малък списък на факторите, които водят до главоболие.

Тъжно е, но всеки един от нас от време на време се сблъсква с подобен проблем.

Независимо от причината, болката не може да бъде толерирана. Какво може да се направи?

 

Първото нещо, което ни идва на ум, когато ни връхлети главоболието – да пием хапчета против главоболие. Но дори и най-ефективните таблетки след време спират да работят. Не е за пренебрегване и факта, че честия прием на болкоуспокояващи е нож с две остриета.

В тази връзка, ние искаме да ви препоръчаме лек за главоболие , който има мълниеносен ефект върху болката. И най-важното – неговата структура е абсолютно естествена и безопасна! Вижте рецептата по-долу и се убедете сами.

 

Главоболието си отива лесно с ето тази рецепта

Необходими продукти:
– 100 мл тинктура от евкалипт
– 100 мл тинктура от валериан
– 100 мл тинктура от дяволска уста
– 100 мл тинктура от глог
– 50 мл настойка от божур
– 50 мл тинктура от мента
– 10 бр семена от карамфил
– 1 супена лъжица мед
– 10 грама корен от джинджифил

Всички съставки се смесват в тъмен стъклен съд, с плътно затворен капак. Нека да стои на тъмно 25 дни, като от време на време е необходимо да разклащате съдържанието.

След това се прецежда и се налива в шишенца с дозатор.

 

Приложение:

Вземете от тази лечебна смес против главоболие по 25 капки 2 пъти на ден – сутрин и вечер. След кратко време ще забележите положителните ефекти върху вашия организъм. Много бързо ще забравите за главоболието и всички неприятни последствия, свързани с него.

 

Споделете тази невероятно полезна и ефективна смес против главоболие с вашите близки и приятели. Освен това може да ни кажете в коментарите как се справяте с болите в главата.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...