Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, февруари 23, 2019

Само 1 съставка 1 път годишно и ще се радвате на здрави кости и стави цял живот

юни06/ 2018

Необходим ви е единствено около 150 г желатин

Звучи ви невероятно, но не е! Ако само един път годишно – при това единствено в рамките на месец – прилагате тази рецепта, ще се радвате на здрави кости, ще възстановите почти напълно и подвижността на ставите си.
Нужно е само да приемате желатин. Той е съвършен източник на колаген и спомага за подобрение на еластичността на кожата, състоянието на косата, облекчава болки в ставите, в това число хронични, действа противовъзпалително, подобрява храносмилането и подпомага съня.
За целия лечебен курс ще ви бъде нужен около 150 г желатин.

Нека уточним обаче, че става въпрос за костен, животински желатин, който бихте могли да закупите от аптеката.
Всяка вечер разбърквайте 1 ч. л. желатин в четвърт чаша вода. Оставете да престои до сутринта. Сместа леко ще набъбне. На сутринта добавете малко топла вода и изпийте на гладно.
Правете това всяка сутрин в продължение на 3-4 седмици. Подобрение очаквайте след втората седмица. На следващата година може да повторите лечебния курс.
При сериозни заболявания, свързани с костно-ставния апарат, можете да приемате допълнително калций заедно с желатиновия лек. Хрущялите, ставите и костите ви ще се захранят и ще подобрят значително подвижността си. Това е чудесно средство за възстановяване след счупване на кост.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...