Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, февруари 24, 2019

Естествено лекарство, което буквално ще възнагради тялото Ви със здраве тази пролет! Помага за отслабване!

юни06/ 2018

Смокините се изключително полезни, както пресни, така и сухи, а консумацията на пресни смокини, е лукс, който не е на разположение на всеки.

Но има отлична рецепта със сухи смокини, която буквално ще възнагради тялото ви! А ето и кои са ползите от редовната консумация на смокини: ● помагат в регулирането на работата на стомашно-чревния тракт; ● високата концентрация на фибри в смокините помага при отслабване и прочистване на организма от токсини; ● смокинята е богата на калций, който лесно се абсорбира и затова са незаменими за хора с непоносимост към лактоза; ● калий, който е обилно присъства в смокините, укрепва сърцето; ● смокините съдържат голямо количество антиоксиданти, които подобряват имунната система и общото здраве; ● подобряват общото здравословно състояние на кожата и изравняват тена на лицето; ● се смятат за отлично средство за лечение на безсъние и сутрешно гадене. 

Естествен лек от смокини:

Необходими съставки:  

40 сушени смокини и зехтин 

Приготвяне:  Сложете смокините в стъклен буркан и прибавете зехтин. Затворете съда с капак и оставете в хладилника.

 След 40 дни вече може да консумирате това лекарство. 

Приложение:  1 смокиня в зехтин на празен стомах ще ви помогне да подобрите общото си здравословно състояние и да се отървете от вече присъстващите здравословни проблеми. Плодовете от смокинята са особено препоръчителни в пролетните дни, в най-трудния период на авитаминоза, така че точно затова идеалното време да подготвите този чудотворен лек е точно – сега! 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...