Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, февруари 24, 2019

2 лъжици на гладно от тази смес и на петия ден ще останете смаяни от резултата!

юни11/ 2018

Тази лечебна комбинация е една от най-силните и силни – задължителна за всеки един, който иска да бъде издръжлив!

Спрете хапчетата и изкуствените препарати, гарантиращи силна издръжливост, борба с хипертонията , крепко здраве и какво ли още не. Основната цел на тези илачи по аптеките е печалба, а много от тях по-скоро вредят на здравето, отколкото да му помагат.

Ако държите да сте здрави обаче, препоъчваме ви една задължителна за всеки човек лечебна смесот само три съставки, която е идеална за употребление точно в този сезон.

Пийте по 2 лъжици от нея на гладно всяка сутрин и още на петия ден няма да повярвате на резултатите.

 

Лечебна смес с едно от най-силните действия на света – доказано

Това е мощна лечебна смес за ударно засилване на имунитета, успешно бори хопертонията като моментално сваля високото кръвно налягане, облекчава много болките при артрит и е истински бич за лошия холестерол в кръвта.

 

Рецептата е съвсем простичка и се състои от чесън, оцет – ябълков и натурален мед. Вземете една чаша от ябълковия оцет, десет скилидки чесън и една чаша чист натурален мед.

Обелете чесъна, но поставете скилидките цели, без да ги режете или начуквате, в един съд, заедно с меда и ябълковия оцет. Най-добре е да използвате за целта добре затварящ се стъклен буркан. Съхранявайте лечебната смес в хладилника като преди първата консумация от нея е добре да са минали поне 2 часа, за да може съставките да се смесят напълно.

Приемайте от тази лечебна смес по 2 лъжици всяка сутрин, а след това оставете да мине поне половин час, преди да започнете да се храните. Този начин с приема на лечебната смес може да продължи месеци като само ще помогне на здравето ви. Първите резултати обаче се забелязват още на петия ден.

Тогава сами ще се уверите, че главоболието и слабостта ви – ако сте имали такива, са изчезнали, кръвното ви се е нормализирало, а лошият холестерол е намалял. И най-вече – обзалагаме се, че ще изкарате цяла зима, без да ви пипне вирус, а камо ли грип.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...