Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, март 26, 2019

7 лекаря, които откриха как да излекуват рака и фармацевтичните компании, които се опитаха да потулят цялата информация затова

юни12/ 2018

Повечето алтернативни лекове, които са ефективни срещу рак не са толкоз печеливши или пък не могат да се патентоват, тъй като не са нови. И лекари, които практикуват други лекове са застрашени от федерални и държавни агенции, Агенцията по храните и лекарствата (FDA) и Американската медицинска асоциация (AMA), които имат намерение да поддържат своя медицински монопол без значение колко безопасни и ефективни са другите методи.

Тук са седем големи следи на многото емпирично доказани естествени лечения на рак и лечители, които са потиснати от традиционната медицина.

1.

„Шарлатанинът, който излекува рак“, беше заглавието на статията, която журналистът Джеймс Бърк изпрати на списание Esquire точно преди Втората световна война, което никога не бе публикувано.

Това е така, тъй като Esquire изпраща Бърк в Далас, Тексас, за да разследва предполагаемата измама за рак на Хари Хокси и да го разкрие като шарлатанин.

Вместо това, докато е в клиниката на Хокси в Далас, Бърк е бил много впечатлен от възстановяването на раковите пациенти и щедростта на Хокси да помага на всички, независимо от техните финансови ситуации. Той не ограбваше никого и лекуваше много жертви на рака с висока успеваемост, за която мейнстрийм медицината можеше само да мечтае. Хари премина през десетилетия борба с установената медицина, даже и спечели голямо съдебно дело. Но до 1960 г. всичките му клиники бяха затворени след като AMA използва FDA, като тяхна полиция, принуждавайки Хари да инструктира своя главна сестра да открие клиника в Тихуана, Мексико, където клиниката процъфтява като биомедицински център днес.

 2. Революционните техники и формули на д-р Станислав Бързински са лекували малки деца с рак на мозъка и други, които са позволени от FDA да търсят лечение, след като всички други варианти се провалят. Д-р Бързински правил това по книга в продължение на години. Защо тогава толкова главоболия от щатски и федерални агенции през цялото това време? Може би това е усилие да се затвори клиниката на Бързински в Хюстън, Тексас, „доказвайки“, че изследователите на фармацевтичните компании искат да крадат методите и патентите му и да ги преправят под техни имена? 

 

3. Д-р Макс Герсон създаде силно хранителен подход с еднакво интензивни мерки за детоксикация, който е изцелил мнозина от всякакви видове рак. Той започна в Европа, използвайки своите техники за лечение на туберкулоза, но по невнимание открива, че същият подход работи и за рак. Неговите лечебни успехи в Америка стават известни през 1940 г., и от уста на уста водят много пациенти от всички краища в клиниката му в Ню Йорк. Процентите му за лечение на рак, без да използва техники и фармацевтични лекарства на AMA, са били извънредно много за медицинския монопол. АМА принудително отстранява д-р Герсон от практиката. Много от клиничните му документи са били откраднати, и се подозира, че е направен опит за убийството му с арсен. Клиниката под името на дъщерята на Макс, Шарлот, отива в Тихуана, за да се присъедини към други истинските лечители, заточени от Медицинската мафия на САЩ.

4. Роял Реймънд Райф, известен още като Рой Райф, е бил американски учен и откривател на „Универсалния микроскоп“, който дава възможност на потребителите да видят дори и живи вируси. Процесът на електронна микроскопия обикновено убива тези микроби. Това дава възможност на микробиолозите да потвърдят плеоморфизма, като наблюдават промяната на микробите, според клетъчните екологични изисквания на техните приемници. След това Рой създава система за използване на радиовълни за унищожаване на микробите в раковите клетки, настройвайки техните смъртни честоти, като наблюдава реакциите им на излагане под Универсалния му микроскоп.

 

5. Гъбите чага са показали противоракови способности в продължение на стотици години. Те растат по брезите горе-долу навсякъде.

 

6. Окислението с водороден прекис е непредвиден резултат от откритието, печелещо Нобелова награда на д-р Ото Варбург преди повече от 50 години, че раковите клетки не могат да оцелеят внезапен, голям прилив на кислород, но нормалните клетки процъфтяват с това. Това може да се постигне с 35 процента H2O2, разреден внимателно в дестилирана вода, лечение направи си сам.

 

7. Канабис, особено когато е дестилиран в маслен екстракт, показва все повече и повече успех при борба с рак, даже и сред пациенти на смъртно легло. Това е една от основните причини, поради която канабисът (марихуана) се одобрява повече и повече сред американските щати, тъй като данните от анекдотични лечения и научни изследвания подкрепят употребата на канабис за рак и други заболявания
 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...