Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, февруари 20, 2019

Домашно приготвен мехлем спира болката с години! Опитайте, защото лесно се приготвя и е евтин!

юни12/ 2018

Домашно приготвеният мехлем се състои от два продукта, които има във всяка къща – морска сол и зехтин!

Ето и пропорцията за лечебната комбинация – 10 супени лъжици от солта и 20 супени лъжици от зехтина се разбъркват до получаването на хомогенна смес. Тя е подходяща за лечението на остеохондроза на врата (остеопороза).

Изсипете микса в буркан, най-добре с винт, затворете го и изчакайте няколко дни, докато не видите, че се е получила светла маслена смес.

Едва тогава микстурата е готова за употреба.

Всяка сутрин, в продължение на десет дни Вие (или с помощта на Ваш близък), втривайте енергично сместа с пръсти в областта на вратните прешлени. Започнете с 3-минутен масаж, след което удължавайте с още толкова времетраенето на процедурата, докато времето за масажиране достигне 20-21 минути. След всяка разтривка с микса от сол и зехтин, поставете на врата си затоплена хавлиена кърпа за няколко минути.

Ако имате свръхчувствителна кожа, има вероятност по време или след масажа да получите леко зачервяване на кожата на третирания участък. Може след процедурата да забършете мястото със суха кърпа и след това да посипете с бебешка пудра против подсичане на третираното място. По време на процеса на пречистване, може да получите лека сънливост или виене на свят, но тези симптоми ще отшумят бързо.

Какъв е ефектът от масажа с тази лесна смес? Веднага след 10-дневното лечение хрущялът и костната тъкан на гръбначния стълб регенерират, стимулира се и кръвообращението в шийната част, където се намират основни прешлени като атлас и аксис, всяка болка в тази част на тялото изчезва.

И още – главоболието Ви ще изчезне, а зрението Ви ще се подобри. Причината –тялото Ви ще се освободи от токсините, а метаболизмът Ви ще се възстанови. Истинското облекчение ще почувствате, след като преполовите периода на масажите.

Това лесно и евтино домашно лечение на остеохондрозата на врата (остеопороза) дава отлични резултат и не води до каквито и да е странични ефекти, освен облекчението и изброените по-горе подобрения за здравето Ви.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...