Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, март 26, 2019

Сбогувайте се с неприятните разширени вени с помощта на тази руска рецепта!

юни13/ 2018

Много лесно можете да излекувате разширените вени с помощта на зелен домат.

Има десетки рецепти за  лечение на разширени вени , но не всяка от тях в действителност е достатъчно ефикасна. Ако страдате от този проблем, един от най-лесните варианти е да използвате чудодейните зелени домати за лечение.

Предлагаме на вниманието ви тази лечебна рецепта от руската народна медицина:

Измийте няколко зелени домата и ги нарежете на средно дебели филии.

Ако доматите са градински, още по-добре! Подредете ги върху разширените вени и ги фиксирайте с бинт.

Доматите трябва да останат върху болезнените участъци до момента, в който усетите изтръпване на кожата. Точното време при всеки човек е различно. Ако обаче усетите парене на кожата, махнете доматите, измийте се със студена вода – вероятно това лечение не е подходящо за вашето състояние.

Процедурата се повтаря по 5 пъти на ден и дава резултат още след първите дни. След около 14 дни венозните възли ще започнат да избледняват, а болката и възлите във вените – ще изчезнат.

Как лекува доматът ?

Освен че има теории, според които редовната консумация на домати предотвратява появата на ракови заболявания и други здравословни проблеми, вкусният зеленчук съдържа и вещество, което действа като аспирина. Въпросната киселина се смята за антикоагулант и доказано разрежда кръвта.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...