Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, март 21, 2019

Лекарите най-накрая изпълнили чудовищното желание на това момиче-Да ѝ ампутират крака! Вижте защо!

юни13/ 2018

Десния крак на момичето е била три пъти по-голям от левия, когато била малка, а лекарите устанвили че момичето има хиляди тумори, решава да се ампутира.

Тази тийнейджърка живее в Уелс и имала големи проблеми да носи две еднакви маратонки. Лекарите осъзнават, че туморите не са канцерогенни, но за да се превърнат в такива, се налага да ѝ махнат тази част от тялото, а за това Тиа молила от миналото лято.

Нейната майка Линдзи не занела как да отговори на молбите ѝ.

Бях шокирана, когато Тиа искаше ампутация, защото й мислех най-доброто.

Винаги се грижи какво ще се случи, когато порасне и ако крака продължи да расте с този интензитет. Я мразеше крака си и й беше много неприятно. Не искаше да носи рокли, а не можеше да се събере в дънки. Трябваше да се направи нещо, казала Линдси.


Бил ѝ диагностициран неурофиброматосис, болест, която ѝ е донесла тумори, които се разпространили по нервите и са довели до генетична мутация, когато била само девет седмици.

Тя от раждането е сляпа с едното око, но въпреки всички трудности, които ѝ сеслучили, нейната усмивка не отминава от лицето ѝ.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...