Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, март 24, 2019

Проф. д-р Янаки Караджов един от тези, които не трепват при поставянето на диагнозата, че имат рак. Той предлага уникално лечение!

юни13/ 2018

Проф. д-р Янаки Караджов установи лекуване на рак с природни средства.

Помага и при простуди, грип или други неразположения!

Янаки Караджов е един от тези, които не трепват при поставянето на диагнозата, че имат рак.

Професорът решава, че ще се спаси и го прави.

Той категорично отказва химиотерапията, считайки че тя ще го съсипе. На базата на всички свои знания той измислялечение на рак, което се основава на природни средства. Ползвайки го, проф. Караджов се спасява напълно и днес е здрав, въпреки че са го определяли за обречен.

„В основата на зелевия сок стои лактобацилус плантарум. Той създава уникалния вкус на традиционните български туршии и бидони с кисело зеле. Този лактобацилус може да вирее само на територията на България, затова често казвам, че ни е дар от Бог. Ето какво точно правя: Вземам един пластмасов бидон от 100 литра. Пълня го наполовина със зеле и наполовина с чешмяна вода. Вътре слагам още 3-4 ябълки, лимони и дюли. Когато зелето втаса добре и сокът е готов, добавям 370 гр. пчелен прополис и половин кг. настърган хрян. Получава се силен имунопрепарат. Предпазва от грип, от настинки, изкуствени вируси дори. Може да се използва и за сваляне на килограми, тъй като успешно пречиства организма от токсините. Страхотен е за хора, застрашени от рак, но и за такива – от респираторни болести. Зелевият сок го пия по няколко пъти дневно, по една винена чаша.“ – обяснява проф. Янаки Караджов.

Възрастният мъж подарява рецептата на всички и никога не е искал пари за нея, пише „Уикенд“. Той успява да поддържа здравето си в добро състояние и чрез правилно хранене. Професорът никога не сядал на масата без кисело мляко, мед или други пчелни продукти.

Благодарение на рецептата му досега има излекувани десетки хора, а на родния ни пазар от тази зима вече се продава зелева туршия с мед. Знае се, че тя умее да открива количеството на ракови клетки в организма, тъй като повишава Ph.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...