Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, март 24, 2019

Лекарите нямат обяснение, а в разследването се включи и полицията: В тялото на 7-месечно бебе намерени …

юни19/ 2018

Лекарите засега нямат никакво обяснение, а в разследването се включи и полицията, дори и правителството. Има някои съмнения, но те все още трябва да бъдат потвърдени.
 
7-месечно момиченце е било прието в болница с майка си в Перу заради подути части на тялото на бебето.
 
Когато го прегледали лекарите, т.

е. когато направили рентгенова снимка на долните крайници и гръдния кош – имали какво да видят. В тялото на момичето са намерени 6 игли за шиене.
 
Невероятно е изявлението на майката, която казала, че не забелязал никакви болки и странно да реагира бебето, влезла в болница заради това, че последния ден през цялото време плакала и забелязала и подути части на тялото на бебето.
 
Лекарите не съобщили как иглите са се намерили в тялото на бебето, и директорът на болницата Цесар Линарес казал пред репортери, че случаят е необичайно сложен. Особено странно е, че иглите не са направили никакво увреждане на жизненоважни органи.
 
Полицията разследва случая заради  съмнения за малтретиране на детето, не вярват, че иглите в тялото са се намерили случайно. 
 
С помощта на хирургична намеса иглите са извадени от тялото на бебето, а то в момента се възстановява.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...