Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, март 24, 2019

Най- бързият сладкиш само от 4 съставки, у нас оставам децата да го правят, защото е толкова лесен, че няма какво да се обърка

юни21/ 2018

Приготвяне:

30 мин

Готвене:
60 мин

Общо: 90 мин

Хранителна стойност:
500 kcal

След поредната порция почивни дни отново всеки се връща към работния ритъм.

Този лесен бисквитен сладкиш е идеалното решение за забързаните делнични дни, в които ви се хапва нещо сладичко, което да е домашно приготвено.Бисквитеният сладкиш става бързо, не иска много продукти и е невероятно вкусен. Бихте могли да си сложите ръка на сърцето и да признаете, че няма какво повече да искате от един десерт.

Вероятно този бисквитен сладкиш ще влезе в тефтерите ви с рецепти и ще започнете честичко да го приготвяте на любимите си хора.

 

Ето и продуктите, от които се нуждаете, за да го приготвите:
400 гр.

бисквити Закуска (какао)
2 пак. пудинг ванилия
5-6 с.л. захар
1 литър прясно мляко

Приготвянето на лесния бисквитен сладкиш започваме със сваряването на пудинга, съгласно указанията, които са дадени на пакетчето. Пригответе си подходяща форма, в която изсипете част от крема. Върху него натрошене бисквитите на едри парчета и отново залейте с крем. Редувайте така до свършване на продуктите като най-отгоре трябва да завършите с бисквити.

С това се изчерпват всичките ви усилия около приготвянето на този изкусителен десерт, който навярно ви връща в детските ви години. Сега идва ред на охлаждането му – приберете го в хладилника за няколко часа. Най-добре ще е, ако имате търпението да го изчакате една нощ.

След това обърнете върху чиния и го украсете по желание, пише gotvach.bg

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...