Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, февруари 20, 2019

Само с 1 съставка пречистете тялото си от токсини, паразити и гъбички. Знаете ли, че в корема ви се натрупват около 15 кг токсини

юни28/ 2018

Какво е първото нещо, за което мислите като станете? Дали да пиете вода, кафе или веднага да закусите?Разбира се, че кафето е най-лошото решение, а освен чаша топла вода с няколко капки лимонов сок, има още една мощна смес, която ще ви помогне да изчистите организма от токсините, паразити и гъбички. 

През човешкият организъм в продължение на 70 години минават повече от 100 тона храни и 40000 литра течности, а в коремната кухина се натрупват около 15 кг токсини! Тези токсини могат да предизвикат много сериозни заболявания, но и множество неудобства като например запек, нарушения на обмяната на веществата, проблеми с бъбреците, черния дроб и червата.
Именно поради това се препоръчва редовно консумация на ленено семе, фантастична хранителна стока, която има невероятно благотворно влияние върху човешкия организъм. Лененото семе разрежда кръвта, предотвратява появата на съсиреци, както и предпазва от появата на камъни в бъбреците и жлъчката.

 Изследванията и клиничният опит показват, че с редовна консумация на ленено семе се предотврати и лекува рак на гърдата, простатата, дебелото черво, белите дробове, намалява нивото на холестерола в кръвта и укрепва сърдечния мускул. 

Лененото семе ускорява метаболизма и стимулира работата на червата, така че проблемът с констипацията ще решите доста бързо. Ако искате да се пречистите кръвта си в продължение на три седмици, вместо закуска консумирайте тази смес:Първа седмица:
Разбъркайте 100мл кисело мляко и една супена лъжица смляно ленено семе. Никога не купувайте смляно ленено семе, а сами си го мелете в кафемелачка. Втора седмица:
Разбъркайте 100мл кисело мляко с две супени лъжици ленено брашно или смляно ленено семе. 

 

Трета седмица:

 Разбъркайте 150мл кисело мляко с три супени лъжици смляно ленено семе.
Успоредно с тази терапия въвеждайте голямо количество вода, поне два литра на ден. След три седмици приключвате лечението, което може да повторите пак след една година. Преди употреба се консултирайте с лекар или фармацевт, особено ако имате проблеми с хронични заболявания.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...