Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юли 16, 2019

Вижте удивителната пещера, която подмладява с 10 години! И е в България!

юни29/ 2018

Руският монах Владимир Овсянников твърди, че пещерата Утробата, която се намира на 20 км от Кърджали, подмладява куражлиите, преспали поне една нощ в нея. На сутринта те излизат бодри и мног видимо освежени.

Според него формата на скалите в пещерата е причина в нея да се фокусират силните земни енергии, които коригират човешката аура.

И в „Утробата“ човек бързо възстановява физическото си състояние на организма.

Името на пещерата не е случайно – по време на зимното слънцестоене тънък лъч светлина се прокрадва в недрата й. Той стига до нещо подобно на олтар, наподобяващо матка. Комбинацията между магнитното поле на камъните и инфрачервеното излъчване на слънцето води до уникалното енергийно влияние. То пък подмладява всяко живо същество, сигурен е монахът.

Зад теорията на отшелника застават и група руски физици, които специално пристигнали в България да направят изследвания на чудотворната пещера. Според тях, освен върху хората, силното енергийно поле около Утробата влияе положително и на цялата планета.

Владимир Овсянников разказва за първата нощ, която останал сред пещерните скали. Монахът спал непробудно повече от 12 часа. Събудил се на сутринта с необикновен прилив на енергия. Затова започнал често да посещава Утробата и да медитира в нея.

Руснакът е на видима възраст около 40 години. Действително той е на 65 и препоръчва на пещерняците да посетят Утробата. Той не изключва вероятността преспалият в пещерата да си тръгне от нея с нови умения, като телепатия или екстрасензорика./bg365.info

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...